Designed by Freepik

David en Abdel verzorgen de golflessen voor de Nieuwegeinse Golfacademie. Beiden zijn officieel erkende PGA golfprofessionals met ruime ervaring.

DAVID MATHIEU

Level 4 PGA Holland & Headprofessional

Mijn doel is om golf aantrekkelijk en leuk te maken voor jong en oud, beginner of gevorderde. Of je golf nu wilt inzetten als sport of als vrijetijdsbesteding, ik help je om het spel te leren en er beter in te worden. Ik help je om het maximale uit jezelf te halen.

Je kunt bij mij terecht voor alles wat met golf te maken heeft. Hierbij kan je denken aan het volgen van lessen en clinics, het schrijven van een ontwikkelplan volgens de 9 stappen van de NGF en ook advies over jouw golfmateriaal. Ik beschik daarnaast over een puttinganalysesysteem waarmee ik je nog beter kan helpen om de puttingtechniek te verbeteren.

06 - 42 61 87 93         info@mathieugolf.nl        online les boeken

ABDEL TAMAYAZOU

Level 4 PGA Holland

Golfen is mijn passie en ik wil dolgraag mijn enthousiasme en het plezier wat ik hieraan beleef overbrengen op andere mensen. Naast uiteraard de techniek die als voorwaarde geldt voor het überhaupt kunnen spelen van het golfspel, heb ik aandacht voor de mens die de golfclub in de handen heeft. Hierin schuilt mijn filosofische grondhouding en de interesse in de mens. Ieder persoon is uniek voor wat betreft de motoriek maar ook zeker op het gebied van mentaliteit. Dit is voor mij continu het uitgangspunt: de basisvaardigheid techniek met daarbij veel aandacht voor mentale processen, misschien wel de belangrijkste sleutel tot succes bij golfen. Ik probeer met oog voor de persoonlijke mogelijkheden, het beste uit een golfer te halen, of dit nu in een privéles of in een groepsles is.

06 - 51 29 31 52    abdel.tamayazou@casema.nl    online les boeken